Minun sonera liittymä

Olen Soneran tai Tele Finlandin vanha asiakas, pitääkö minun luoda uusi tunnus Teliaan? Sinun ei tarvitse tehdä tässä vaiheessa mitään. Liittymäsi ja palvelusi toimivat, kuten ennenkin.

Kannattaa kuitenkin päivittää liittymäsi uudeksi Telia Yhteys -liittymäksi, niin sinulle. Katso miten jatkossa käytät vanhaa Soneran tai Tele Finlandin liittymääsi EU-alueella. Näiden tiedot ovat otsikon kohdassa vapaasti.

Muokkaa liittymääsi kirjautumalla.

Vipinällä nettiin ja reissuun. Tämän liittymän saat vain netistä! Luo yhteys Teliaan ja hallitse omia palveluitasi Minun Telia sovelluksella missä ja milloin vain, kunhan luurissasi on virtaa.

Katso tästä päivitetyt Soneran tarjoukset sekä vertaa liittymät ja laitteet. Yhdistämisen jälkeen voit käyttää . Voit säästää jopa satoja euroja. Minun Sonera – Rakenna juuri sellainen liittymä kuin haluat – Puhelimella tai ilman.

Tietoyhteiskuntakaaren mukaan yleispalveluyrityksen on tarjottava tarkoituksenmukaisen internet-yhteyden mahdollistava liittymä kuluttajien vakituisissa . Viiden kalleimman liittymän joukkoon kiilaa vielä toinenkin Soneran liittymätyyppi, Minun Sonera.

Sillä kuukausilaskuksi tulee 4euroa. Katso näyttökuvia sovelluksesta Minun Sonera, lue uusimpia asiakkaiden. Soneran puhelinliittymäasiakkaat kuin puhelinliittymien käyttäjät.

Minulla soneran liittymiä ja laajakaista ei ole toiminut kunnolla ja huomen . Hairauduin ostamaan kytkykauppaan kuuluvan puhelimem ja harmittaa ihan vietävästi kun vielä menin siirtämään puh. Tänään kuitenkin Sonera onnistui saamaan sappeni kiehumaan. Tämä Soneran liittymien käyttökatto tuli kuitenkin minulle aivan totaalisena . Kuten eilen uutisoitiin, tarjoaa Sonera kuluttaja-asiakkailleen huomisesta alkaen vain yhtä liittymää. Yritän irtisanoa Soneran matkapuhelinliittymää.

Siksi hän pyysi minua hoitamaan liittymän sulkemisen. Ja hinta-laatusuhde on Soneran yhteydessä kunnossa. Jos pitäisi valita DNA:n ja Soneran välillä ja käytät puhelinta. Sonera toimii kyllä minulla sonera simpeli liittymä netti ja puhepaketti. Olin ihmeissäni, koska minulle ei ollut tullut mitään varoitusta Soneralta, että liittymässäni olisi jotain vikaa.

Ilman puhelinta ainoa vaihtoehto oli . Sonera Sopiva -liittymän käyttäjänä ei tarvitse juosta wifin perässä, sillä. Minun pitäisi siis soittaa heille jokainen päivä erikseen ja pyytää tätä. Koskee normaalihintaisia kotimaanpuheluita.

Sonera ja Tele Finland yhdistyivät tänään Teliaksi. Operaattorin brändi muuttuu ja niin muuttuvat myös sen tarjoamat liittymävaihtoehdot .